Alles over Almere Buiten

Grand Opening Sjopping Mol

zaterdag, 22 april, 2017 - 13:00

Stichting Art Culture opent zaterdag 22 april officieel haar deuren van de Sjopping Mol aan het Zuideinde 11 in het centrum van Almere Buiten. Om stipt 13:00 uur zal de officiële handeling plaats vinden en is de Sjopping Mol voor de 11e keer open.  

Ook deze editie zal Stichting Art Culture intensief samenwerken met creatieve ondernemers die een mooi productieaanbod te bieden hebben. Naast collecties van Almeerse ondernemers is er dit keer ook een collectieaanvulling van andere creatieve ondernemers uit Flevoland. Voor de winkelende klant zal het weer een beleving an sich worden om de winkel te bezoeken.  

Kom lekker struinen in de winkel. Laat je verrassen met bijzondere collecties van zelfgemaakte producten en unieke ingekochte items zoals kunst, design, ambacht, bijzondere cadeaus, vintage, grafisch werk, accessoires, snuisterijen, tuinartikelen en living items.  

Het bestuur van Stichting Art Culture en Tante Samantha zijn aanwezig om u met open armen te ontvangen. Voor een hapje en drankje is gezorgd en om 13 uur wordt er een lintje doorgeknipt. De winkel zal naar verwachting 3 maanden in het centrum van Almere Buiten geopend zijn. Ditmaal met ondersteuning van het Cultuurfonds Almere. 

Openingstijden: 

Maandag van 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag tot en met donderdag van 10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur