Gee Gee

Beste online casino

Gee Gee Slot Recensie

Gee Gee

GG is een drie-reel, niet-progressieve jackpot gokkast van Microgaming. Het spel heeft een vermenigvuldiger, een jackpot van $20.000 en gewoon een ongelooflijke hoeveelheid spel die je krijgt samen met het bonusspel. De geluidseffecten in het spel zijn geweldig, en het is nog een reden waarom het moeilijk is om je los te rukken van het spel. Stel jezelf ten doel niet minder dan een bepaalde hoeveelheid te verliezen, anders staat je een uitdaging te wachten. Het bonusspel heeft zo veel interessante functies dat ik wil zien wat er gebeurt als ik deze of die optie win.

 • Maximaal tarief10
 • Aantal vaten3
 • Aantal lijnen1

Gee Gee slot spelen

Gee Gee is een parodie op de Bee Gees, een discoband uit de jaren 70. Het spel biedt een keuze aan muntwaarden van 10 cent tot $5. Gee Gees biedt een lage drempel inzet die zelfs voor casual spelers geschikt zal zijn. Om op de fruitmachine te spelen, kies je de muntwaarde die je wilt en klik je vervolgens op Spin. U kunt slechts een cent inzetten in het spel, of u kunt de + knop gebruiken, die zich vlakbij de Spin knop bevindt, om de muntwaarde te verhogen. In het spel kunt u munten kiezen van 10 cent tot $10. En dit is het enige wat je mag doen, want je mag maar één munt per lijn inzetten. Deze niet-geregistreerde gokkast heeft vele interessante opties, die hieronder worden besproken.

Gee Gee online slot: Wild, Scatter symbolen

Op de gokkast staan kersen, hoefijzers, meloenen, fonkelende diamanten, gouden zevens, blauwe zevens en goudstaven in verschillende kleuren.

Gee Gee gokautomaat bonusspellen

De bonusoptie wordt voor u beschikbaar wanneer u 8 of meer symbolen op de rollen verzamelt, dezelfde symbolen in het spel of gemengde zevens verzamelt. Zodra de Gee Gees bonusronde opent, zie je een dansvloer met een stijlvol paard verkleed als John Travolta in Pulp Fiction. Draai nu aan de rol, en win geld, nopjes, opties, waarvan er vele zijn, die allemaal heel amusant zijn. Een lijst van bonusopties is te zien aan de rechterkant van de rol. Er zal zijn "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff of the Gee Gees". Elk van deze opties biedt iets interessants. De grootste prijs kan 500 inzetten zijn. Het spel biedt ook nudges, herhaalde nudges, een shifta-optie en andere interessante dingen. Een trio galopperende paarden, een retro soundtrack en talloze opties (zowel op de hoofdinterface als op het bonusspel-veld) maken van Gee Gees een zeer spannend spel. Het slot kan een echte sensatie zijn. Je moet alleen leren hoe je alle opties daarin correct gebruikt.

Jackpots

De jackpot van de gokautomaat is 2.000 inzetten of $20.000. Zo'n grote prijs kan worden verkregen door gebruik te maken van de discobal-symbolen. Het op één na hoogst betalende symbool is het watermeloen-symbool. Een combinatie van watermeloen symbolen zal u 250 inzetten winnen.

Hoe speel ik de Gee Gee machine? (Interface)

Het retro-thema is terug in de arcadehal op een geheel nieuwe manier. De gokautomaat schittert en blinkt nu, met de dynamische ritmes van disco die uit het scherm schallen. Een levendige disco en een trio paarden zullen u opvrolijken. Ze zullen dansen op de dansvloer op de ritmes van de jaren 70. In het midden zullen er 4 rollen zijn, aan de rechterkant zie je de nudge opties, precies die waarmee je de rollen kunt duwen en je eigen winnende combinaties kunt maken. Aan de linkerkant zie je de uitbetalingstabel, die daar in het hoofdvenster staat. De ontwikkelaar heeft geen apart tabblad gemaakt voor de uitbetalingstabel. De Gee Gees slot is helder en interessant, en het thema is zeker leuk. De uitbetalingstabel gaat verder met een rode kolom van getallen, die zich onderaan de gokkast bevindt, niet ver van de functieknoppen van de gokkast. Start de rollen met de Spin knop. De commando's in het spel zijn bovenaan op de interface gemarkeerd.

Conclusie

Het Gee Gees spel is zeer interessant en opwindend. Met elke nieuwe optie die je krijgt, krijg je ook verschillende prijzen. Helaas is er nergens een lijst te vinden van de bonussen die je met deze of gene optie kunt krijgen. De gratis gokautomaat is goed omdat je eerst kunt leren spelen en dan voor geld kunt spelen.

 • SectieSpeelautomaten
 • FabrikantMicrogaming
 • Maximaal tarief10
 • Progressieve jackpotGeen
 • Aantal vaten3
 • Aantal lijnen1
 • JokersGeen
 • ScatterGeen
 • Spelen op een gelijk speelveldGeen
 • Zet in op de lijn0.01 - 10
 • Bonus spelletjesJa