Just Jewels Deluxe

Beste online casino

Just Jewels Deluxe Slot Recensie

Just Jewels Deluxe

"De beste vriendinnen van meisjes zijn diamanten," zingt een bekend liedje. De meeste gokkers, ongeacht hun geslacht, dromen ook van juwelen en rijkdom. Probeer hun droom te visualiseren en zo dichter bij de werkelijkheid te brengen door het spelen van de slot Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) van het bedrijf Novomatic. Scatterings van rotsen van alle strepen en stapels van groot geld wachten op u in deze kleurrijke slot.

 • Aantal vaten5
 • Aantal lijnen10

Just Jewels Deluxe slot spelen

Just Jewels Deluxe is een gokkast van Novomatic met vijf rollen en tien winlijnen. Dit is een slot met vrij eenvoudige regels. Er is slechts één speciaal symbool (Scatter). De minimum inzet per lijn is 0.04 credits, het maximum is 10 credits. Volgens de officiële gegevens van de fabrikant bedraagt het retourpercentage van de sleuf 95,42%. Er zijn zes soorten te betalen combinaties in het spel, die worden gevormd uit drie of meer van dezelfde symbolen. Ze moeten op een rij staan op een actieve lijn. De combinatie hoeft niet op de eerste rol te beginnen. Het is voldoende dat drie of meer symbolen naast elkaar staan. Combinaties van Scatter symbolen worden gevormd volgens aparte regels. De hoogste uitbetaling van 5000 inzet per lijn is verschuldigd voor vijf afbeeldingen van de kroon. Verkregen als resultaat van een succesvolle spin winst kan proberen om de uitbetaling te verhogen in het verdubbelingsspel (Gamble knop). Het heeft een traditionele uitstraling. De speler moet raden welke kleur de volgende kaart in de stapel zal hebben. Een succesvolle poging verdubbelt de inzet, een onsuccesvolle resulteert in het verlies van het ingezette geld.

Just Jewels Deluxe online slot: Wild, Scatter symbolen

De gokautomaat heet Just Jewels Deluxe, dus de rollen worden gedomineerd door afbeeldingen van juwelen. Er zijn ook goudstaven, een kroon en stapels dollars. Het euro valuta symbool is het Scatter symbool. Als er drie tot vijf van deze symbolen op het scherm verschijnen (de locatie doet er niet toe), ontvangt de speler een uitbetaling die gelijk is aan de totale inzet vermenigvuldigd met de ingestelde vermenigvuldigingsfactor. Als deze symbolen drie zijn, wordt de inzet vermenigvuldigd met een factor twee, vier - tien keer, vijf - vijftig keer. Dus, met een snelheid van honderd credits per draai, zal de uitbetaling voor vijf Scatter symbolen vijf duizend credits zijn.

Just Jewels Deluxe bonusspellen

Er zijn geen speciale bonusspellen in Just Jewels Deluxe.

Jackpots

Er is ook geen progressieve jackpot.

Hoe speel ik Just Jewels Deluxe? (Interface)

Als je al eerder Novomatic slots hebt gespeeld, zal deze je niet verrassen qua interface. Het is echter zo eenvoudig en ongecompliceerd dat zelfs een beginner het zal kunnen begrijpen. Voor het geval dat vertellen we u over de belangrijkste elementen van het beheer van het spel. Het aantal betaallijnen en de inzet per lijn wordt ingesteld met de plus en min naast de vakjes Lijnen en Inzet / Lijn. Start laat de rollen draaien. Gok opent het spel om de uitbetaling te verdubbelen. Collect stort de winst op de rekening van de gebruiker. Paytable toont de slot uitbetalingstabel (in het Engels). More Info toont de regels (ook in het Engels). Autoplay is een automatische spelmodus. Alle winnende combinaties zijn duidelijk gemarkeerd op de rollen, en het uitbetalingsbedrag is naast elk van hen geschreven. Het totale bedrag van de winst per draai wordt getoond in het informatievenster direct onder de rollen. Deze gokautomaat heeft weinig instellingen. De gebruiker kan muziek of alle geluiden uitschakelen, en het spel uitbreiden tot volledig scherm. De graphics zijn eenvoudig, maar kleurrijk. De geluidsbegeleiding is hetzelfde, maar kan worden uitgezet. De nadelen van Just Jewels Deluxe zijn onder andere de noodzaak om constant op de Collect knop te drukken om de winsten naar het saldo over te maken, en het ontbreken van een knop waarmee je snel de maximale inzet op alle lijnen kunt instellen.

Conclusie

De lage variantie in Just Jewels Deluxe slot maakt het mogelijk om het lang te spelen, zelfs met een kleine bankroll, en de pechstreken af te wachten. Sommige gebruikers vinden het misschien saai om een slot te spelen die geen wild symbool, bonusspellen of gratis spins heeft. Maar dit is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

 • SectieSpeelautomaten
 • FabrikantNovomatic / greentube
 • Progressieve jackpotGeen
 • Aantal vaten5
 • Aantal lijnen10
 • JokersGeen
 • ScatterJa
 • Spelen op een gelijk speelveldJa
 • Zet in op de lijn0.04 - 10
 • Bonus spelletjesGeen