Lucky Fishing

Beste online casino

Lucky Fishing Slot Recensie

Lucky Fishing

Vissen is een favoriete bezigheid van miljoenen mensen over de hele wereld. Velen zouden het zelfs oneens zijn met het woord "amusement", want voor hen is vissen een hele filosofie, een manier van leven, zelfs een passie. Een echte visser zal een geplande reis naar een bepaald waterlichaam niet uitstellen vanwege kleinigheden als een hoge temperatuur, een slechte reis of het ongenoegen van zijn vrouw. Hij weet dat hij alleen met een hengel in zijn handen echt gelukkig kan zijn. En de producenten van online gokkasten weten dit ook. Daarom, speciaal voor fans van vissen specialisten bedrijf Alfaplay gemaakt slot Lucky Fishing ("Lucky Fishing").

 • Maximale vermenigvuldiging5000:1
 • Aantal vaten5
 • Aantal lijnen20

Lucky Fishing slot spelen

Lucky Fishing is een gokautomaat met vijf rollen en twintig winlijnen. Het heeft speciale symbolen, gratis spins, bonusspellen en een dubbel uitbetalingsspel. Het is ook een show-mechanica slot. Dit betekent dat het voortdurend toernooien heeft waarbij de prijs een cumulatieve jackpot is. De totale inzet in deze slot kan oplopen tot tien credits. Uitbetaalbare combinaties in gokautomaat "Good luck fishing" worden gevormd door ten minste twee of drie van hetzelfde symbool, die in een rij op de actieve lijn moeten worden geplaatst, te beginnen met de eerste rol. Uitzonderingen zijn combinaties van enkele speciale symbolen. De maximale uitbetaling van 5000 inzet per lijn is verschuldigd voor vijf "wild" symbolen op een actieve lijn. De Lucky Fishing slot heeft een nogal ongewoon dubbel uitbetalingsspel. Om naar deze ronde te gaan, moet je onmiddellijk na de winnende spin door op de Gamble te drukken. U bevindt zich aan de oever van een pittoresk meertje met een hengel in de hand. Zijn wateroppervlak zal worden verdeeld in twaalf voorwaardelijke sectoren. Je moet een hengel in een van hen werpen. Als je gelijk hebt, land je een grote baars en je inzet zal verdubbelen. Maar als je pech hebt, haal je een hole-in-the-wall baars tevoorschijn en verlies je al het geld dat je op het spel hebt gezet.

Online gokkast Lucky Fishing: Wild symbolen, Scatter symbolen

Op de rollen van Lucky Fishing slot staan symbolen die op de een of andere manier met vissen en de onderwaterwereld te maken hebben. Er zijn verschillende vissen en vissers, een mooi meer, een gezonken schip, een kist en zelfs een schoen aan een haak. De rol van het wild symbool wordt gespeeld door een geanimeerde afbeelding van een gehaakte baars. Het kan elke andere afbeelding vervangen (afgezien van andere speciale symbolen) als het bijdraagt aan een winnende combinatie. De maximale combinatie moet worden betaald. Als er twee tot vijf afbeeldingen op de rollen verschijnen, ongeacht waar ze zich bevinden, waarop kleurrijke vissen te zien zijn die angstig naar de worm aan de haak kijken, vermenigvuldigt dit de totale inzet met een bepaalde factor. De vermenigvuldiger is gelijk aan het aantal van dergelijke symbolen op de rollen. Om voor gratis spins in aanmerking te komen, moet de speler drie afbeeldingen van een pijlstaartrog op de rollen "vangen". Hun locatie speelt geen rol. Het bonussymbool in Lucky Fishing gokkast is een afbeelding van een duiker die onder water een schatkist heeft gevonden.

Lucky Fishing bonusspellen

De Lucky Fishing slot heeft een bonusspel in een stijl die past bij de geest van het spel. Het begint op een apart scherm met een combinatie van drie, vier of vijf speciale symbolen op een actieve lijn. De speler komt op de bodem van de zee, waar een zeilschip is gezonken. Verspreid over de bodem rond het schip liggen schatkisten. De gebruiker kiest ze één voor één en vermenigvuldigt zijn winst met een bepaald bedrag. Hij kan echter een kist tegenkomen die geen winst oplevert en de bonusronde beëindigt. De uitbetaling voor elke gelukkige keuze wordt bepaald door het aantal bonussymbolen die op de actieve lijn zijn verschenen. Als er drie zijn, zijn de kansen 40 inzetten per lijn, als er vier zijn, 90 inzetten, als er vijf zijn, 150 inzetten.

Jackpots

Er zijn geen grote progressieve jackpots in Lucky Fishing slot machine, maar er zijn regelmatig show toernooien waar spelers strijden voor cumulatieve jackpots. Deze worden gevormd door inhoudingen van weddenschappen die in de loop van het toernooi op het slot zijn geplaatst.

Hoe speel ik Lucky Fishing? (Interface)

Het heeft geen zin om de interface van Lucky Fishing gokkast in detail te beschrijven, omdat we dat al vele malen hebben gedaan in de beschrijving van andere gokkasten van Alfaplay. Hier zie je dezelfde knoppen en vensters: Spin, Gamble, Autoplay, Paytable, Maxbet, Bet, Lines, Win, Jackpot. De regels zijn geschreven in het Russisch. Graphics en animatie slot gemaakt met een dosis humor en maken een mooie indruk, die een beetje overvloed van kleine elementen in de beelden bederft, waardoor ze er overdreven gevarieerd uitzien.

Conclusie

Zonder twijfel, Lucky Fishing is een zeer lage variantie gokkast. Als je op alle lijnen speelt, zullen er bij bijna elke draai betalende combinaties gevormd worden. Natuurlijk zal hun omvang niet altijd groter zijn dan de totale inzet, maar je kunt zeker een lange tijd spelen, zelfs met een kleine bankroll. Dit spel zal niet alleen fans van vissen aanspreken, maar ook alle gebruikers die houden van gokkasten met een overvloed aan functies.

 • SectieSpeelautomaten
 • FabrikantAlfaplay
 • Maximale vermenigvuldiging5000 : 1
 • Progressieve jackpotGeen
 • Aantal vaten5
 • Aantal lijnen20
 • JokersJa
 • ScatterJa
 • Spelen op een gelijk speelveldJa
 • 3D slotGeen
 • Bonus spelletjesJa