Sizzling Hot Deluxe

Beste online casino

Sizzling Hot Deluxe slot overzicht

Sizzling Hot Deluxe

In het uitgebreide assortiment gokspellen van Novomatic zijn er verschillende modellen die het predikaat klassieker hebben verdiend. Een daarvan is de Sizzling Hot gokkast, die al lang bekend is bij spelers met een bewezen staat van dienst. Dit artikel is gewijd aan de zogenaamde deluxe-versie van de machine, die gunstig afsteekt bij de oorspronkelijke versie van betere graphics, een verscheidenheid aan instellingen en gewoonweg verbeterde functionaliteit.

 • Maximaal tarief10000
 • Maximale vermenigvuldiging5000:1
 • Aantal vaten5
 • Aantal lijnen5

Sizzling Hot Deluxe slot spelen

Sizzling Hot Deluxe heeft vijf rollen en hetzelfde aantal constant actieve stroken waarop de winnende ketens worden gevormd. Er zijn vijftien foto's op het hoofdscherm. Inzetten op de betrokken stroken zijn gelijk. Elk van hen kost tussen acht en tweeduizend credits (in het voorbeeld van StarGames). Het blijkt dat de spin niet minder dan veertig eenheden en meer dan tienduizend munten kan zetten. Het spel is zeker niet rijk aan mogelijkheden. Naast de basis afbeeldingen, is er alleen een scatter en een ronde om de uitbetaling te verdubbelen. De vorming van combinaties van eenvoudige beelden vindt plaats op de vijf betrokken banen. Hiervoor moeten verschillende identieke elementen naast elkaar staan. Zij moeten van links naar rechts op de lijn worden geplaatst, te beginnen met de eerste kolom. De uitbetaling wordt berekend door de inzet op de strip te vermenigvuldigen met de ratio van de resulterende keten, die varieert van x5 tot x5000. Vaak wordt in één draai meer dan één sequentie gevormd. Indien gewenst kan de cliënt na het voltooien van een winnende draai het spel op gelijke kansen beginnen. Het wordt gestart op het extra scherm, waar men de kleur van een gesloten kaart moet raden. Een juist antwoord verdubbelt de winst. De verkeerde resulteert in het verliezen van de weddenschap. Er is een limiet, bij het bereiken waarvan de ronde automatisch eindigt.We konden geen informatie vinden over het theoretische rendement niveau van Sizzling Hot Deluxe.

Screenshots van Fiery - deluxe

Sizzling Hot Deluxe online slot: Wild, Scatter symbolen

De gokautomaat gebruikt klassieke afbeeldingen die verschillende vruchten en bessen voorstellen, evenals de rode zeven. De ster is de scatter, die uitbetaalt ongeacht zijn locatie op het scherm. Tegelijkertijd worden de winsten berekend op de totale inzet voor de ronde.Er zijn geen gratis spins in Sizzling Hot Deluxe. Het Wild-symbool is ook niet voorzien door de regels.

Sizzling Hot Deluxe bonusspellen

Er zijn geen prijs thema rondes. De gratis spins werden hierboven besproken.

Jackpots

De Novomatic progressieve jackpot is niet beschikbaar in dit model.

Hoe speel ik Sizzling Hot Deluxe? (Interface)

Vrijwel alle spellen van het merk, inclusief het slot in kwestie, zijn in het Russisch te vinden, wat nieuwkomers zal helpen de betekenis van alle knoppen te begrijpen. Het aantal lijnen is altijd hetzelfde. De snelheid voor elk van hen wordt bepaald in een speciaal venster.Nadat een spin is gestart, kunt u onmiddellijk de rotatie van de rollen voltooien met dezelfde knop. Dubbelklik om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. De uitbetalingstabel telt slechts twee bladzijden met een beschrijving van de kansen en de algemene bepalingen. Er is ook een extra helpsectie, maar het is onwaarschijnlijk dat u die nodig zult hebben, aangezien de regels zo eenvoudig mogelijk zijn, en de interface intuïtief is. Er zijn basisinstellingen voor geluid en scherm. De machine opent in een browser, zodat u geen extra software hoeft te installeren.

Conclusie

Natuurlijk is dit een model voor kenners van de traditionele slotmachines die de geschiedenis van het offline en online gokken zijn ingegaan. Het zal aantrekkelijk zijn voor degenen die begonnen met spelen in de vroege speelautomatenkamers, maar zal waarschijnlijk niet in de smaak vallen bij moderne gebruikers die de voorkeur geven aan spectaculair en origineel gokvermaak.

 • SectieSpeelautomaten
 • FabrikantNovomatic / greentube
 • Maximaal tarief10000
 • Maximale vermenigvuldiging5000 : 1
 • Progressieve jackpotGeen
 • Aantal vaten5
 • Aantal lijnen5
 • JokersGeen
 • ScatterJa
 • Spelen op een gelijk speelveldJa
 • Zet in op de lijn8 - 2000
 • Bonus spelletjesGeen