Alles over Almere Buiten

Kunst in de kamer, concert op 12 maart

04-03-2017

Geachte mevrouw/mijnheer, leden en introducees van Kunst in de Kamer,

Hierbij nodigen wij U van harte uit voor het 4e concert in onze reeks Kunst in de Kamer Almere, op zondagmiddag 12 maart 2017.

Dit huiskamer concert vindt plaats bij de Familie Coster in de Cobrastraat 7 in Almere-Buiten. Het concert wordt gegeven door het Duo Ester van der Ploeg,hobo en Yukiko Hasegawa, piano. Zij zullen muziek spelen van Liszt, Poulenc, Glass, Ludwig, Ravel, Respighi, en Britten.
Het programma krijgt u voor het concert uitgereikt.

Het concert is getiteld‘ De oversteek van de Styx’, een verhaal uit de Griekse Oudheid. Het gaat over Charon, de veerman die de schimmen van de overledenen de rivier/moeras de Styx overzette. Verteller is Rens van Googdalem. 

Informatie www.esthervanderploeg.nl en www.yukikohasegawa.com

U bent welkom vanaf 14.00 uur voor een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Het concert begint om 14.30 uur.
In de korte pauze kunt u iets fris drinken, na afloop van het concert nodigen wij u uit voor een glas wijn of fris met hapjes. U kunt dan met elkaar en met de kunstenaars van gedachten wisselen, iets in het gastenboek schrijven en de instrumenten van dichtbij bekijken.

U kunt een kaartje voor dit bijzondere concert kopen door € 20,- p.p. over te maken op bankrekening nr. NL58 ABNA 057 90 52 850 t.n.v. Kunst in de Kamer Almere,met vermelding van de datum van het concert, uw naam en e-mailadres/huisadres en uw tel.nr.

U kunt ook voor één concert contant betalen op de middag van het concert. De prijs is geheel inclusief.

Wilt u dit concert bijwonen, dan verzoeken wij u zich hiervoor aan te melden,dit in verband met stoelen-huur en catering.

Aanmelden, liefst per e-mail, bij Janny Geels, adres: jannygeels@solcon.nl of tel. 0321-313661

Wij hopen u zondagmiddag 12 maart te mogen verwelkomen.
Vriendelijke groeten, namens Kunst in de Kamer Almere, Janny Geels