Alles over Almere Buiten

Workshop Crowdfunding

06-11-2017

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je Almere nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan hier aan voor de workshop crowdfunding op 21 november in Almere!  

Als je aan de slag gaat met crowdfunding in Almere maak je kans op een bijdrage van maximaal €1000 en maximaal 30% van de gemeente Almere. Via Voor je Buurt maak je ook kans op bijdragen van VSBfonds en Stichting DOEN en bij elkaar dragen zij maximaal 50% van je doelbedrag bij.

Crowdfunding

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Wat? Workshop crowdfunding door Voor je Buurt (crowdfundingplatform voor buurt, dorp en stad)
Wanneer? 21 november van 19.00-21.30. Inloop vanaf (18.30) met koffie en thee.
Waar? Dit wordt nog bekend gemaakt.
Voor wie? Initiatiefnemers in Almere die met een concreet initiatief bezig zijn en binnen een half jaar willen starten met een crowdfundingcampagne.
Kosten? Gratis
Aanmelden? Meld je uiterlijk 18 november aan door een e-mail te sturen naar info@voorjebuurt.nl..

Deze workshop wordt georganiseerd door het crowdfundingplatform Voor je Buurt in samenwerking met Gemeente Almere.

Mail voor meer informatie over de inhoud van de workshop naar info@voorjebuurt.nl.